Als ondernemer heb je maar één prioriteit: je gasten.

Bij voordehoreca hebben wij ook maar één prioriteit: tools te bouwen waar jij wat aan hebt, zodat jij je kan concentreren op wat écht belangrijk is.

Wij zijn voordehoreca

Gijs
Gijs Fischer
Co-Founder & Sales

Gijs kan omschreven worden als een sociale, harde werker met affiniteit voor de horecabranche. Hij heeft kennis van de dagelijkse bedrijfs voering binnen de horeca vanuit verschillende rollen in de industrie. Gijs begrijpt vanuit eigen ervaring waar jij als horecaondernemer tegenaan kan lopen en gebruikt deze inzichten om de dienstverlening te verbeteren met behulp van slimme technologie.

Sander
Sander Nolan
Co-Founder & Developer

Sander is met zijn achtergrond vanuit zowel de jazz-afdeling van het Conservatorium van Amsterdam als een carrière in de IT-branche breed geïnteresseerd. Met zijn ervaring als IT Manager in de hotelwereld heeft hij inzicht in welke technologische aspecten een belangrijke rol spelen in de horeca- en hotelbranche. Hij past deze kennis toe bij voordehoreca om het platform optimaal door te ontwikkelen.

Joris
Joris van der Zalm
Co-Founder & Developer

Joris is van kinds af aan sterk geïnteresseerd in technologie en alles wat daarbij komt kijken. Hij combineert eerder opgedane kennis op het gebied van o.a. programmeren en ontwerpen met zijn achtergrond vanuit zijn hbo studie Creative Business. Graag wil hij zich inzetten de horecabranche te voorzien van slimme tools die zaken gemakkelijker, moderner en gebruiksvriendelijker maken.

Wil je met ons in contact komen?

Dat vinden we heel gezellig.

KvK: 80152988

IBAN: NL03BUNQ2046869664

BIC: BUNQNL2AXXX